Disclaimer

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. One-Invest More than Investment is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie over producten en diensten die door One-Invest More than Investment worden aangeboden. Wijzigingen kunnen worden aangebracht zonder voorafgaande mededeling.

One-Invest More than Investment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website en ook niet voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van One-Invest More than Investment opgenomen informatie.

Hoewel One-Invest More than Investment alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is One-Invest More than Investment niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

One-Invest More than Investment selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt echter kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door One-Invest More than Investment worden onderhouden wordt afgewezen.