One-Invest More than Investment

One-Invest More than Investment staat voor service, deskundigheid, betrokkenheid en professionaliteit. Als bedrijf helpen wij en adviseren wij u rondom huur, verhuur, beheer, koop, verkoop en waardebepaling van woningen en overig onroerend goed, zelfs voor meubilering kunt u bij ons terecht.

Snel uw huis verhuren of verkopen, direct zekerheid, geen verhuur of verkoopstress en geen dubbele hypotheeklasten? One-Invest More than Investment is een betrouwbare en betrokken partij die gespecialiseerd is in de directe aankoop en verkoop van onroerend goed. One Invest More than Investment is discreet, persoonlijk, eerlijk, betrouwbaar en snel!

Door onze Jurist in house zorgen wij ervoor dat de wetten en regels op alle fronten nageleefd worden en alle partijen goed advies krijgen bij het opstellen van overeenkomsten en contracten van dien.

Neem contact op

hofplein 's nachts

Welkom bij One-Invest

Wilt u uw huis verkopen?

One-Invest More than Investment biedt u zekerheid tegen de allerbeste en scherpste aankoopprijs! Wij financieren zelf, waardoor u direct uw geld netto ontvangt.

Maak een afspraak Meer informatie

2 handen met een sleutel

erasmus brug

Wilt u een huis kopen?

Bent u op zoek naar een woning? Wilt u graag een huis kopen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Bij One-Invest More than Investment bieden wij diverse koopwoningen aan in heel Nederland. Als vastgoedmakelaar kijken wij samen met u naar uw wensen en zorgen wij voor een juiste match.

Maak een afspraak Meer informatie

Gepersonaliseerd aanbod in je mail?